Willem_Buytewechstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Willem_Buytewechstraat Rotterdam NederlandAlleen voor studenten! Wij bieden u deze prettige slaapkamer (12m2) aan waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag studeren. De kamer is ingericht met een bed en een bureau en is ideaal voor een gemakkelijke student. Het coolste kenmerk van deze kamer is de bank onder het bovenste bed van het bed, perfect voor als je een gast hebt. Het grote raam geeft u toegang tot een mooi uitzicht waar u van kunt genieten wanneer u maar wilt. Alle apparatuur en comfort zijn aanwezig om u zich thuis te laten voelen

Je vind de Kamer aan de Willem_Buytewechstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Willem_Buytewechstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Willem Buytewechstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Willem Buytewechstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Willem Buytewechstraat in Rotterdam

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Buytewechstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren