Willem_Hubertstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Willem_Hubertstraat DenBosch NederlandDe ruime entree/gang heeft een centrale ligging in het appartement en geeft toegang tot alle vertrekken. De toiletruimte is ook gesitueerd in de gang en is uitgerust met een staand closet en fonteintje.WoonkamerDe royale woonkamer van circa 32 m2 heeft door drie kamerhoge dubbele deuren en de ligging op het zuiden veel lichtinval. Dat zorgt voor een aangename sfeer. De rechthoekige vorm van de woonkamer maakt inrichten eenvoudig. Er is plaats voor zowel een ruime zithoek als een eethoek voor zes personen.

Je vind de Appartement aan de Willem_Hubertstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Willem_Hubertstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Hubertstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Hubertstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Willem Hubertstraat in Den Bosch

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Hubertstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren