Willem_II_Straat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Willem_II_Straat Tilburg NederlandHet appartement is vervaardigd in een prachtig authenthiek herenpand in het centrum van Tilburg. De eigenaar van dit schitterende herenpand heeft veel aandacht besteedt aan het terugbrengen van originele details bij de renovatie van dit unieke woonobject. De woning wordt met hoogwaardige materialen en prachtige details afgewerkt. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een uiterst duurzame PVC vloerafwerking. Dit alles resulteert in weinig aanloopkosten voor de toekomstige bewoner(s).De keuken is uitgerust met combi-oven, greeploze keukenkastjes, inductie kookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Willem_II_Straat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Willem_II_Straat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem II Straat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem II Straat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Willem II Straat in Tilburg

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_II_Straat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren