Willem_Lorestraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Willem_Lorestraat Leeuwarden NederlandRecent opgeknapt zeer ruim appartement / bovenwoning die bestaat uit 2 woonlagen!Via de entree ga je met de trap naar boven (eerste verdieping). Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer, aan de achterzijde zit de keuken met zonnig balkon, een slaapkamer en een toilet.Op de tweede verdieping zitten nog 2 slaapkamers en een badkamer.Het appartement is onderdeel van een complex dat in zijn geheel is van 1 eigenaar. Het gehele complex is voorzien van isolatie en dubbel glas in kunststof kozijnen.

Je vind de Appartement aan de Willem_Lorestraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Willem_Lorestraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Lorestraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Lorestraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Willem Lorestraat in Leeuwarden

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Lorestraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren