Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Willem_Loréstraat Leeuwarden NederlandAan de oostzijde van het stadscentrum gelegen nabij winkelcentrum “De Centrale en het station Cambuur”, met een heerlijke lichte woonkamer. De woning heeft een woonkamer met open keuken en een bijkeuken met wasmachine aansluiting. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Tevens beschikt de woning over een achtertuin met achterom en een grote schuur.

Je vind de Huurwoning aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Leeuwarden aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Willem Loréstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Willem Loréstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Huis Willem Loréstraat in Leeuwarden

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren