Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Willem_Loréstraat Leeuwarden NederlandAppartement gelegen op de begane grond nabij het centrum van Leeuwarden met voldoende parkeergelegenheid. Tevens voorzien van een fietsenstalling.Ingang; hal, woonkamer, gang naar toilet, douche en 2 slaapkamers. Tevens is er een ruime tuin op het zuiden. De huurprijs is exclusief gas water, elektra TV, internet en gemeentelijke belastingen.

Je vind de Appartement aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartament Willem Loréstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartament Willem Loréstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartament Willem Loréstraat in Leeuwarden

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Loréstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren