Willem_Pijperstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Willem_Pijperstraat DenHaag NederlandGoed onderhouden appartement met heerlijk balkon en eigen kelderberging. Op steenworp afstand van openbaar vervoer en winkelcentrum Alphons Diepenbrockhof betreft dit een 3-kamer appartement.

Je vind de Appartement aan de Willem_Pijperstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Willem_Pijperstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Pijperstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Pijperstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Willem Pijperstraat in Den Haag

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Pijperstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren