Willem_Royaardsstraat Rijswijk Nederland in Rijswijk via Huurflits

Willem_Royaardsstraat Rijswijk NederlandLay-outEntree via afgesloten centrale hal, lift, trappenhuis, bellentableau en brievenbussen. Lift naar de verdieping. De laatste verdieping is niet bereikbaar met de lift. Entree appartement op de verdieping. Ruime hal waar zich het toilet bevindt. Ruime woon/eetkamer. Aparte eenvoudige keuken met wasmachine aansluiting.Ruime slaapkamer met toegang tot het balkon. Verder beschikt dit appartement over een nette badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en designradiator.WooncomplexHet wooncomplex is gelegen aan de Willem Royaardsstraat en bestaat uit in totaal 42 appartementen, verdeeld over 6 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de centrale entree, garages en bergingen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein. Het complex beschikt over een liftinstallatie.

Je vind de Appartement aan de Willem_Royaardsstraat Rijswijk Nederland  te Rijswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rijswijk aan de Willem_Royaardsstraat Rijswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rijswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Royaardsstraat in Rijswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Royaardsstraat in Rijswijk – Klik hier

Details van Appartement Willem Royaardsstraat in Rijswijk

Prijs – 655.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Royaardsstraat Rijswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren