Willem_van_Noortstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Willem_van_Noortstraat Arnhem Nederlanddeze prachtige kamer te huur in deze compleet vernieuwde studentenwoning met buitenruimte. Bijzonderheden: – Op fietsafstand van centrum, HAN, Artez – Een net studentenhuis – Huis met o.a. gezamenlijke luxe badkamer inclusief bad, keuken met vaatwasser, gezamenlijk balkon aangrenzend aan de keuken etc.

Je vind de Kamer aan de Willem_van_Noortstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Willem_van_Noortstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Willem van Noortstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Willem van Noortstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Willem van Noortstraat in Arnhem

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_van_Noortstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren