Willem_van_Noortstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Willem_van_Noortstraat Utrecht NederlandVanuit de entree op de begane grond bereikt u via de trap de eerste verdieping van het pand, waar de eigen voordeur van het appartement is gelegen. Bij binnenkomst heeft u direct toegang tot de ruime badkamer en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Aangrenzend treft u een inbouwkast waar de wasmachine aansluiting zich bevindt. Verder heeft de studio een fijne woon/leefruimte. De studio heeft een open keuken welke is voorzien van een koelkast met vriezer, 4-pits kookplaat en afzuigkap. Door de vele raampartijen komt er veel licht het appartement binnen. Dit, gecombineerd met de prachtige ligging, maakt dit een perfect appartement voor een alleenstaande om te wonen in een prachtige studio in dit populaire deel van Utrecht.

Je vind de Studio aan de Willem_van_Noortstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Willem_van_Noortstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Willem van Noortstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Willem van Noortstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Willem van Noortstraat in Utrecht

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_van_Noortstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren