Willem_van_Oranjestraat Landgraaf Nederland in Landgraaf via Huurflits

Willem_van_Oranjestraat Landgraaf NederlandBegane grondVia de entree bereikt u de hal met modern toilet, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De ruime zonnige woonkamer met veel lichtinval biedt veel comfort en is voorzien van een trapkast voor extra bergruimte. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. Vanuit de open keuken heb je uitzicht op het gezellige plein. De tuin met terras is volledig afgescheiden.Via de tuin bereikt u de afgesloten parkeerplaats.1e verdiepingDe ruime overloop met bergkast geeft u toegang tot de 3 slaapkamers en een hoogwaardige badkamer met separate douche, wastafel en 2e toilet.2e verdiepingDe tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is geschikt voor vele doeleinden. Wordt het een opslag-, hobby- of speelzolder? De keuze is aan jou! Hier treft u tevens de aansluiting voor de wasmachine en de cv-installatie met WTW-installatie.

Je vind de Huurwoning aan de Willem_van_Oranjestraat Landgraaf Nederland  te Landgraaf nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Landgraaf aan de Willem_van_Oranjestraat Landgraaf Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Landgraaf. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Willem van Oranjestraat in Landgraaf wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Willem van Oranjestraat in Landgraaf – Klik hier

Details van Huis Willem van Oranjestraat in Landgraaf

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 121

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_van_Oranjestraat Landgraaf Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren