Willemskade Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Willemskade Leeuwarden NederlandPrachtig appartement op een van de mooiste plekjes van Leeuwarden. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en wastafel. Bij de woonruimte hoort ook een tuin. De woning is zeer luxe afgewerkt.

Je vind de Appartement aan de Willemskade Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Willemskade Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemskade in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemskade in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Willemskade in Leeuwarden

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemskade Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren