Willemskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Willemskade Rotterdam NederlandPrachtige studio (21m2) op een toplocatie met uitzicht op de Maas!LET OP: (ALLEEN STUDENTEN)Huurprijs: inclusief G/W/E, internet/tv en servicekostenHuurdersabonnement: € 15 p.m.Staat: gemeubileerdBeschikbare huurperiode: maximaal 6 maandenHoogtepunten:- ideale ligging aan de Maas- Prachtig uitzicht op de Erasmusbrug- Volledig gemeubileerd- Gedeelde keuken- Eigen toilet en badkamerHet pand: De studio is gemeubileerd en heeft een eigen koelkast, bed, bureau, kledingkast, stoel en TV.

Je vind de Studio aan de Willemskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Willemskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Willemskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Willemskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Willemskade in Rotterdam

Prijs – 770.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren