Willemskade Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Willemskade Zwolle NederlandDit appartement is gesitueerd op de tweede etage voorzijde van het pand. De ruimte beschikt over een ruime woonkamer met keuken. Er is een aparte studeer/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel beschikbaar.

Je vind de Studio aan de Willemskade Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Zwolle aan de Willemskade Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Willemskade in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Willemskade in Zwolle – Klik hier

Details van Studio Willemskade in Zwolle

Prijs – 1012.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemskade Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren