Willemskade Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Willemskade Zwolle NederlandAan de voorzijde van het appartement is een zeer ruime woonkamer van ongeveer 45m2 gecreëerd met een luxe open keuken die voorzien is van de alledaagse inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht over het kruispunt van de wegen Emmakade en Willemskade., altijd wat bekijks.

Je vind de Appartement aan de Willemskade Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Willemskade Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemskade in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemskade in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Willemskade in Zwolle

Prijs – 1190.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemskade Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren