Willemsplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Willemsplein Arnhem NederlandDe luxe, full-service studio’s en appartementen zijn volledig gemeubileerd en voorzien van airconditioning (klimaatbeheersing), een bureau, een kluisje, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. De kamers hebben ook een kitchenette met een magnetron en een koelkast.

Je vind de Studio aan de Willemsplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Willemsplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Willemsplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Willemsplein in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Willemsplein in Arnhem

Prijs – 1290.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemsplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren