Willemstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Willemstraat Breda NederlandIndelingBegane grondDe entree biedt via een trap toegang tot de 1e en 2e verdieping. Tevens bevindt zich hier een ruime privé berging.Eerste verdiepingDe overloop op de 1e etage geeft toegang tot het appartement. De royale woonkamer (circa 4.70 x 4.95 m) heeft een hoog plafond, is voorzien van een lichte laminaatvloer, sfeervolle schouw en heeft een prachtig uitzicht middels de hoge ramen.De half open keuken (circa 2.00 x 2.40 m) is voorzien van een aanrechtblad in hoekopstelling, spoelbak en onderkasten, diverse bovenkasten, een koelkast, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap.De slaapkamer (circa 4.15 x 2.80 m) is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een lichte laminaatvloer.De geheel betegelde ruime badkamer (circa 2.70 x 2.00 m) is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.Vanuit de centrale trapopgang bereikt men de technische ruimte voor het appartement. Hier bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Willemstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Willemstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Willemstraat in Breda

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren