Willemstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Willemstraat Eindhoven NederlandBegane grond:Ruime gezamenlijke entree/hal met belleninstallatie en brievenbussen. Vanuit de hal toegang tot de gezamenlijke fietsenberging.Entree tot het appartement. Hal. Grotendeels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.Woonruimte groot ± 50 m2 inclusief open keuken en slaapgedeelte. Open keuken met eet blad en luxe inrichting in 2 opstellingen en voorzien vaninductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast (met vriesvak) en vaatwasser.Grotendeels betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine. Berging met c. v. -combiketel en de unit voor devloerverwarming.

Je vind de Appartement aan de Willemstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Willemstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Willemstraat in Eindhoven

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren