Willemstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Willemstraat Heerlen NederlandIndeling:Begane grond: gemeenschappelijke entree met meterkast1e verdieping: hal, toilet, woonkamer, keuken met dakterras2e verdieping: overloop, badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, 1 slaapkamerZolder bereikbaar via vliezotrap1 parkeerplaats en buitenberging

Je vind de Appartement aan de Willemstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Willemstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Willemstraat in Heerlen

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren