Willemstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Willemstraat Heerlen NederlandomschrijvingIn het centrum van Heerlen staat dit ruime appartement, verdeeld over 2 verdiepingen. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met aansluitend de keuken, dakterras, badkamer I, een aparte ruimte voor de wasmachine, drie slaapkamers en een extra badkamer.Het appartement heeft een goede ligging met alle faciliteiten en voorzieningen in de directe omgeving.Via de hal/entree met aansluitend de meterkast heeft u toegang tot de trapopgang naar de eerste en tweede verdieping.Via de overloop komt u bij de woonkamer, het toilet en de keuken. De woonkamer is zeer ruim en ingericht met een houtkachel. Aansluitend heeft u toegang tot het terras aan de achterzijde en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met daarachter nog een aparte wasruimte. De gesloten keuken is ingericht met een keukenblok.Op de verdieping heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De extra badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Tevens is er nog een bergzolder.

Je vind de Appartement aan de Willemstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Willemstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willemstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willemstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Willemstraat in Heerlen

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 102

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willemstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren