Winckelgaard Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Winckelgaard Maastricht NederlandToiletruimteOp de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een zwevend toilet en fonteintje. De toiletruimte is gelegen aan de tweede hal waar ook de trap naar de eerste verdieping gevestigd is.HoofdslaapkamerDe hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de straatzijde. Hij is zeer royaal van opzet en bezit een cai-aansluiting voor de televisie.Slaapkamer 2/3De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim qua grootte en kunnen daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Winckelgaard Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maastricht aan de Winckelgaard Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Winckelgaard in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Winckelgaard in Maastricht – Klik hier

Details van Huis Winckelgaard in Maastricht

Prijs – 1004.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 94

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Winckelgaard Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren