Windesheimstraat, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012WZ, The Netherlands in Zwolle via Huurflits

Windesheimstraat, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012WZ, The NetherlandsIn deze karakteristieke en opvallende hoekwoning is op de begane grond zeer recent een keurig en smaakvol twee-kamer appartement gerealiseerd.De eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard om de huurder het naar zijn of haar zin te maken.Wij wijzen u op de keurige keuken voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en combimagnetron), de smaakvol betegelde sanitaire voorzieningen en de tijdloze laminaatvloer welke door de gehele woning is gelegd.U beschikt daarnaast over eigen meteraansluitingen en uw eigen cv-installatie.De woning bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud en is direct door u te betrekken.Een uiterst comfortabel appartement, op een geweldige centrale locatie in het mooie Assendorp, met alle voorzieningen op korte loopafstand.De huurprijs is exclusief GWE, en exclusief gemeentelijke heffingen.

Je vind de Appartement aan de Windesheimstraat, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012WZ, The Netherlands  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Windesheimstraat, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012WZ, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Windesheimstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Windesheimstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Windesheimstraat in Zwolle

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Windesheimstraat, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012WZ, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren