Winkelcentrum_Woensel Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Winkelcentrum_Woensel Eindhoven NederlandGestoffeerde kamer gelegen in een appartement nabij winkelcentrum Woensel.De voorzieningen (keuken, badkamer en woonkamer) worden gedeeld met slechts 2 bewoners.De kamer is ongeveer 8-9 m2.

Je vind de Kamer aan de Winkelcentrum_Woensel Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Winkelcentrum_Woensel Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Winkelcentrum Woensel in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Winkelcentrum Woensel in Eindhoven – Klik hier

Details van Kamer Winkelcentrum Woensel in Eindhoven

Prijs – 680.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Winkelcentrum_Woensel Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren