Winkelwaard Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Winkelwaard Alkmaar NederlandVia de binnentuin bereikt u het appartement, gelegen op de eerste verdieping. boven de winkels. U komt het appartement binnen via de hal, die toegang geeft tot alle vertrekken.Indeling: De woonkamer is licht en heeft een groot balkon aan de voorzijde. De moderne keuken is open en voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en inductiekookplaat met afzuigkap. De slaapkamer is aan de binnenzijde gelegen. Via de slaapkamer komt u in de moderne badkamer, welke is voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche. De wasmachine- en drogeraansluiting bevinden zich in een aparte berging. Er is een aparte grote berging buiten en parkeren is gratis.

Je vind de Appartement aan de Winkelwaard Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Winkelwaard Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Winkelwaard in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Winkelwaard in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Winkelwaard in Alkmaar

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Winkelwaard Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren