Winklerlaan in Utrecht via Huurflits

WinklerlaanDit riante 4-kamer appartement bevindt zich op de 4de etage.De L-vormige witte hoogglans keuken is voorzien van koel/vriescombinatie, combimagnetron, inductie kookplaat en een vaatwasser.De moderne en comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel met spiegel en zwevend toilet. Het tweede toilet met fontein bevindt zich in een aparte ruimte.Het appartement heeft een groot balkon die via de woonkamer te betreden is. Daarnaast is dit appartement voorzien van een 3e slaapkamer/werkkamer!

Je vind de Appartement aan de Winklerlaan  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Winklerlaan en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Winklerlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Winklerlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Winklerlaan in Utrecht

Prijs – 1580.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 113

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Winklerlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren