Winterdijk Gouda Nederland in Gouda via Huurflits

Winterdijk Gouda NederlandRuim en licht appartement net buiten het historische centrum van GoudaWanneer je de woning binnen komt, kom je als eerst in de hal uit. Direct naast de voordeur is de intercom. De hal biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, ligbad en douche.Verder heb je toegang tot het aparte toilet en de inpandige berging in de hal. In de berging vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Beide slaapkamers zijn te bereiken via de hal. Ten slotte loop je naar de woonkamer.In de woonkamer zitten veel en grote ramen. Hierdoor is de woonkamer heerlijk licht. De open keuken zit hier ook én je kan vanuit hier het balkon op! De keuken heeft alle potentie om een heerlijke maaltijd te bereiden. De keuken heeft de verschillende ingebouwde apparaten zoals de combimagnetron, vaatwasser, afzuiging, kookgelegenheid, koelkast en vriezer. Op de begane grond van het complex heb je nog een extra berging. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de kerstspullen. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats welke is inbegrepen in de huurprijs. Het huren van een extra parkeerplaats in de parkeergarage of op het parkeerdek is een mogelijkheid bij voldoende beschikbaarheid.Het appartementencomplexDe Dijkgraef is een echte blikvanger op de Winterdijk. De strakke lijnen, de balustrades van de balkons en de hoge kozijnen van het complex blijven je verassen. Het lijkt wel alsof je iedere keer weer iets anders ziet! Om het complex heen loopt water, waardoor het letterlijk lijkt alsof je echt op een dijk woont.In het midden van alle voorzieningenDe Winterdijk is centraal gelegen. Het park ‘Van Bergen IJzedoornpark’ ligt op slechts een paar minuten fietsen. Ook qua het openbaar vervoer en ligging ten opzichte van de snelweg is uiterst gunstig! Stap bijvoorbeeld op de trein en je bent 18 minuten in Utrecht of Rotterdam! In de omgeving heb je een groot aanbod aan horeca, winkels en bijvoorbeeld sportscholen en sportverenigingen.Wonen in GoudaGouda heeft een prachtig historische binnenstad. Je kan er nog zo vaak komen, toch zie je iedere keer weer nieuwe plekken en dingen! Naast historie kom je in Gouda de geschiedenis van bijna alle eeuwen tegen. De gebouwen zijn namelijk bewaard gebleven en hier is tegelijkertijd nieuwbouw bij en naast gebouwd. Zo heb je een heerlijke mix van verschillende bouwvormen, stijlen en dus ook bouwjaren.

Je vind de Appartement aan de Winterdijk Gouda Nederland  te Gouda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gouda aan de Winterdijk Gouda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gouda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Winterdijk in Gouda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Winterdijk in Gouda – Klik hier

Details van Appartement Winterdijk in Gouda

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Winterdijk Gouda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren