Withuysstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Withuysstraat DenHaag NederlandLay-outEntree naar lichte woon-/slaapkamer met gloednieuwe designmeubels. Het appartement is geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Om de hoek bereikt u de moderne keuken met inbouwapparatuur met ingebouwde koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte. Eet-/woongedeelte voorzien van eettafel en stoelen, comfortabele bank en salontafel. Toegang tot badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Studio aan de Withuysstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Withuysstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Withuysstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Withuysstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Withuysstraat in Den Haag

Prijs – 980.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Withuysstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren