Witmakersstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Witmakersstraat Maastricht NederlandIndeling: Entree, woonkamer (+/-22m2). Slaapkamer (+/-16m2) met met douche en badkamer meubel. Separate geheel ingerichte keuken met alle apparatuur, deze keuken bevindt zich in een andere ruimte en geeft toegang via de centrale hal van het complex (slechts 3 andere huurders)

Je vind de Appartement aan de Witmakersstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Witmakersstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Witmakersstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Witmakersstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Witmakersstraat in Maastricht

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Witmakersstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren