Witte_de_Withstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Witte_de_Withstraat DenHaag NederlandIndeling: Gemeenschappelijke entree begane grond, trappenhuis naar 1e etage, entree appartement, woonkame, open keuken voorzien van een 4 pits gasfornuis met afzuigkap, gootsteen met kraan en vaatwasser. Werk kamer naast woonkamer. Slaapkamer met balkon. Kamer naast slaapkamer voorzien van wasmachine aansluiting. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel met kraan.

Je vind de Appartement aan de Witte_de_Withstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Witte_de_Withstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Witte de Withstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Witte de Withstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Witte de Withstraat in Den Haag

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Witte_de_Withstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren