Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Witte_de_Withstraat Rotterdam NederlandDeze studio komt volledig uitgerust met dubbele beglazing, geluiddichte ramen en centrale verwarming.Het appartement bevindt zich op niveau 2 en biedt een moderne keuken, woon-eetkamer, tweepersoonsbed en een 2-delige open kledingkast.Grote hoge ramen in dit appartement zorgen voor een lichte leefruimte met gordijnen om licht te blokkeren.Begane grondDit appartementengebouw heeft een hoofdentree op de begane grond die wordt gedeeld met 4 andere appartementen.Bij binnenkomst in de studio stap je in een gezellige leefruimte met een 2-zitsbank & een marmeren grote eethoek (110cm) voor 2 personen. De tv hangt aan de muur en is 180 graden verstelbaar en uitschuifbaar.Links van de woonruimte bevindt zich een lange moderne keuken die volledig is ingericht met vuurplaatsfornuis, aanrecht, inbouwkoelkast & een combi wasmachine met drogerBoven het kledingkastgedeelte bevindt zich een zwevend bed met groot matras van 160x200cm, bereikbaar via een trap die aan het bed is gemonteerd.De badkamer en toiletruimte is volledig betegeld en modern, met vrijstaande douche.De studio biedt 3 geluiddichte hoge ramen en hoge plafonds met veel natuurlijke lichtinval.

Je vind de Studio aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Witte de Withstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Witte de Withstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Witte de Withstraat in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren