Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Witte_de_Withstraat Rotterdam NederlandIndeling: Gezamenlijke entree. Entree op de 1e/2e of 3e verdieping. Entree van studio welke aan de voorzijde is gelegen met fantastisch uitzicht over de Witte of aan de achterzijde. De studio’s zijn voorzien van een tweepersoonsbed, tweezitsbank, salontafel en TV. De ontbijtbar is voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, spiegel en toilet.

Je vind de Studio aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Witte de Withstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Witte de Withstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Witte de Withstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren