Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Witte_de_Withstraat Rotterdam NederlandDit appartement is perfect aangepast aan een levensstijl die minimalisering van de ruimte en maximalisatie van functionaliteit omvat. Een geheel gerenoveerde loftstudio in hartje Rotterdam. Dit loft appartement is gelegen in een karakteristiek pand uit het begin van de 20e eeuw en is voorzien van prachtig houtwerk en hoge glasramen. De studio heeft veel interessante details die het als veelzijdig beschrijven, de grote muur gemaakt van georiënteerd strandbord verbergt ofwel de kledingkast of verbergt de handgemaakte bedladder. Dit appartement heeft een praktische indeling, met een open woonkamer en keuken en een overvloed aan daglicht door de vier ramen. De plafondhoogte is 3,6 meter wat zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Alle muren zijn wit geschilderd tegen de houten vloer. Het studio-appartement heeft een gemakkelijke toegang tot de eclectische Witte de Withstraat met eetgedeeltes in de buitenlucht, kunstgalerijen en winkels, zodat de bewoners kunnen genieten van hun vrije tijd dicht bij huis, in een ontspannen en trendy sfeer. Voor dit appartement zijn wij op zoek naar een expat kandidaat, eenpersoonshuishouden, met een vast minimum bruto maandinkomen van 3 maal de huur. Huurprijs is exclusief nuts- en/of servicekosten.

Je vind de Studio aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Witte de Withstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Witte de Withstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Witte de Withstraat in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Witte_de_Withstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren