Wittebollestraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Wittebollestraat Tilburg NederlandWoonkamer:Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van keurig sanitair, keuken en nieuw schilderwerk.De studio is voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas.Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbank is dus de ideale oplossing! Tevens intercom aanwezig.Keuken:Het keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte.Badkamer:Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche wastafel, wasmachineaansluiting, mechanische afzuiging, nieuw tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Je vind de Studio aan de Wittebollestraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Wittebollestraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wittebollestraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wittebollestraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Wittebollestraat in Tilburg

Prijs – 660.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wittebollestraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren