Wolfstraat Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Wolfstraat Nijmegen NederlandIndelingBegane grond:Entree complex met brievenbussen, intercom en trappenhuis met toegang naar appartementen en de bergingen in de onderbouwAppartement:Entree appartement, gang met intercom en meterkast, toilet met fonteintje, nette keuken met apparatuur waaronder een vaatwasser, oven, keramische kookplaat en afzuigkap, compacte badkamer met douche en wastafel, bijkeuken met koelvriescombinatie, witgoedaansluitingen en kastruimte, slaapkamer met inbouwkast, woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, werk-slaapkamer

Je vind de Appartement aan de Wolfstraat Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Wolfstraat Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolfstraat in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolfstraat in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Wolfstraat in Nijmegen

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolfstraat Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren