Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wolphaertsbocht Rotterdam NederlandDit appartement is gelegen in Rotterdam aan de Wolphaertsbocht. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 50 m2. De trap brengt u naar het appartement op de derde verdieping waar u de woon-eetkamer betreedt. De woning heeft één slaapkamer met een ruime badkamer.

Je vind de Appartement aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren