Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wolphaertsbocht Rotterdam NederlandIn de wijk Charlois gelegen gestoffeerd 2 kamer appartement met tuin. Recentelijk gerenoveerd! Met bus 44 of tram 2 ben je in een paar minuten in Rotterdam Centrum. Dicht bij restaurants, winkels, scholen en de snelweg.Indeling:Eigen ingang. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de slaapkamer gelegen. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot de ruime tuin. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren