Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wolphaertsbocht Rotterdam NederlandLet op:Wij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We hebben wat tijd nodig om uw documenten door te nemen.1. Als u in loondienst bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Arbeidscontract- 3 recente salarisstroken- Werkgeversverklaring (indien aanwezig)2. Als u zelfstandige bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Bewijs van inkomen (bankafschriften)- KVK-uittreksel (Kamer van Koophandel)- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar3. Als je student bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Schoolregistratie- Documenten van uw garantsteller (kopie legitimatiebewijs, bewijs van dienstverband/inkomen, eventueel KVK-uittreksel)Aan de levendige Wolphaertsbocht in vind je dit ruime appartement op de 1e verdieping.De woning beschikt over 3 grote slaapkamers!, een lichte woonkamer met een gezellig uitzicht, een gesloten moderne keuken, een luxe badkamer, een studeerkamer en een balkon aan de achterzijde. Perfect om te delen.Deze woning is gelegen nabij het openbaar vervoer (bus en tram) en winkelcentrum Zuidplein met alle wenselijke voorzieningen, winkels, ontspannings-, sport- en recreatiemogelijkheden. Ook de Maastunnel is om de hoek en binnen 10 minuten ben je met de fiets en auto in het centrum.

Je vind de Appartement aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wolphaertsbocht in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolphaertsbocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren