Wolphaertstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wolphaertstraat Rotterdam NederlandIndeling:Eigen voordeur op de begane grond. Trap naar de 1e verdieping.Eerste verdieping:WC. Hal. Toegang tot woonkamer met open keuken. Balkon vanuit de woonkamer annex keuken te betreden. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Trap naar de 2e verdieping.Tweede verdieping:Slaapkamer aan de achterzijde. Slaapkamer aan de voorzijde. Inpandige badkamer met inloopdouche met regendoucheset. Designradiator en wastafelmeubel met spiegel. Op de overloop bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Wolphaertstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wolphaertstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolphaertstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolphaertstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wolphaertstraat in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolphaertstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren