Wolvenlaan Hilversum Nederland in Hilversum via Huurflits

Wolvenlaan Hilversum NederlandIndeling: Entree, hal, modern toilet, ruime woonkamer, verbonden met de naastgelegen kamer, met balkon en 2 vaste kasten, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, vaste kast en vloerverwarming, 1 ruime en 1 kleinere slaapkamer met kastruimte. Keuken met balkon en voorzien van nieuw inbouwblok met veel kast- en lades, inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, grote koelkast en vriezer). Nieuwe HR CV combiketel (2020). Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en raambekleding.Bijzonderheden:Woonoppervlakte: circa 65 m2 plus circa 16 m2 hobbyruimte/berging.Geheel voorzien van isolerende beglazing en kunststof ramen en kozijnen.Veel ingebouwde kastruimte.Compleet nieuw sanitair (2020)Compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur (2020)V.V. nieuwe HR CV combiketel (2020)Glad gestuukte wanden en plafonds.Het gehele appartement is voorzien van een praktische en mooie laminaatvloer.V.V. glasvezel aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Wolvenlaan Hilversum Nederland  te Hilversum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum aan de Wolvenlaan Hilversum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolvenlaan in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolvenlaan in Hilversum – Klik hier

Details van Appartement Wolvenlaan in Hilversum

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolvenlaan Hilversum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren