Wolweg Veenendaal Nederland in Veenendaal via Huurflits

Wolweg Veenendaal NederlandIndeling:Vanuit de ruime hal komt u in de ruime lichte woonkamer. Deze is voorzien van een open keuken. Ook vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De keuken is voorzien van alle gebruikelijke gemakken zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en inductiekookplaat. Er is één slaapkamer in het appartement. De badkamer heeft een douche, een wastafel en er is een separaat toilet.Details:- Moderne keuken met inbouwapparatuur.- De badkamer is luxe afgewerkt met een wastafel, spiegel met LED-verlichting, douche en zwevend toilet.

Je vind de Appartement aan de Wolweg Veenendaal Nederland  te Veenendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veenendaal aan de Wolweg Veenendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veenendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wolweg in Veenendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wolweg in Veenendaal – Klik hier

Details van Appartement Wolweg in Veenendaal

Prijs – 843.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wolweg Veenendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren