Woonhuis te huur aan de Achtermeerstraat in Hoofddorp in Hoofddorp via Esteon

Woonhuis te huur aan de Achtermeerstraat in HoofddorpTe huur in Hoofddorp! Een woonhuis, gestoffeerd, van 118m2 bestaande uit 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.600,- per maand. De borgsom bedraagt €1.500,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Woonhuis in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Hoofddorp aan de Woonhuis te huur aan de Achtermeerstraat in Hoofddorp en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Hoofddorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp – Klik hier

Details van Woonhuis in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp

Prijs – 1600.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 118m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Woonhuis te huur aan de Achtermeerstraat in Hoofddorp

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren