Wormenseweg Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Wormenseweg Apeldoorn NederlandIndeling;Je komt binnen in de riante hal met toegang tot apart toilet, Keuken met veel kastruimte, woonkamer en slaapkamers.De woning heeft een zeer lichte woonkamer met grote raampartijen en 2 Aparte slaapkamers met inbouwkasten.Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde en de badkamer v.v. wastafel en douche.Ook heeft het appartement de beschikking over een tweede balkon aan de voorzijde en een eigen berging in de kelder van het complex.

Je vind de Appartement aan de Wormenseweg Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Wormenseweg Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wormenseweg in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wormenseweg in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Wormenseweg in Apeldoorn

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wormenseweg Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren