Wredehof Rohel Nederland in Rohel via Huurflits

Wredehof Rohel NederlandIndeling:Via de oprit aan de rechterzijde vindt u aan uw rechterhand de eerste stacaravan. Bij binnenkomst heeft u rechts het kleine slaapkamertje waar een eenpersoonsbed en kast in staat. Naast deze kamer vindt u de tweepersoonsslaapkamer welke ook netjes is. Wanneer u doorloopt heeft u aan de linkerkant de nette open keuken en aan de rechterkant vindt u de deur naar de badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. De woonkamer is gestoffeerd en gemeubileerd met moderne nette meubels en verwarmd via elektrische panelen.

Je vind de Huurwoning aan de Wredehof Rohel Nederland  te Rohel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rohel aan de Wredehof Rohel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rohel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Wredehof in Rohel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Wredehof in Rohel – Klik hier

Details van Huis Wredehof in Rohel

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wredehof Rohel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren