Wulpstraat, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Wulpstraat, Utrecht, NetherlandsLuxe micro appartement (ca. 27 m²) (Myloftbox) aan de achterzijde met privé tuintje met achterom!Ook het openbaar vervoer (treinstation Vaartscherijn) ligt op 1 minuut lopen. Daarnaast zijn uitvalswegen ook goed bereikbaar.De uitstraling van het appartement is luxe, sfeer en comfort.Bijzonderheden:- Huurprijs € 950,- per maand;- De huurprijs is exclusief water, verwarming, electra, internet, tv, telefoon en gemeentelijke lasten. Voorschot is € 90,- per maand;- Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met gordijnen, gordijnrails, wandkast/inbouwkasten, en deels verlichting;- De isolatiewaarde is hoog! 3 dubbel glas, vloer, wand en dak isolatie zorgen voor een heerlijk woonklimaat;- Het complex wekt zelf stroom op door middel van zonnecollectoren;- Er is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig (ook met elektra voorziening voor elektrische fietsen;- Alle algemene ruimtes worden 1 keer per maand voor u schoongemaakt;- Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;- Een parkeervergunning zal niet worden vergeven door de gemeente Utrecht op dit adres;- Voor één persoon beschikbaar, NIET voor stelletjes;- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;- Administratiekosten aan verhuurder van € 350,-;- Oplevering: 1 mei 2021.

Je vind de Appartement aan de Wulpstraat, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Wulpstraat, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wulpstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wulpstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Wulpstraat in Utrecht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wulpstraat, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren