Wycker_Brugstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Wycker_Brugstraat Maastricht NederlandAppartement met 1 slaapkamer in een prachtig monumentaal pand aan de Wycker Brugstraat in Wyck. Talrijke winkels, hotels en restaurants bevinden zich op loopafstand.Elke donderdagmiddag is er in de Stationsstraat een biologische markt en op zaterdagochtend een antiek- en curiosamarkt. Met het openbaar vervoer is Wyck goed bereikbaar, met name door de aanwezigheid van het treinstation van Maastricht en het busstation voor stads- en streekbussen.

Je vind de Appartement aan de Wycker_Brugstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Wycker_Brugstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wycker Brugstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wycker Brugstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Wycker Brugstraat in Maastricht

Prijs – 1186.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wycker_Brugstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren