Wycker_Grachtstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Wycker_Grachtstraat Maastricht NederlandDe hoogglans witte keuken is compleet afgewerkt met inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De lades en deuren zijn voorzien ‘soft close’ waardoor deze geruisloos sluiten.In de woonkamer is een kastenwand als “roomdivider” aangebracht, waarachter ruimte (3.88 x 2.56 m) is voor het plaatsen van een bed.Volledig betegelde badkamer (2.02 x 1.95 m) voorzien van wastafel in meubel, douche en aansluitpunt voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Wycker_Grachtstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Wycker_Grachtstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wycker Grachtstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wycker Grachtstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Wycker Grachtstraat in Maastricht

Prijs – 1045.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wycker_Grachtstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren