Wycker_Smedenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Wycker_Smedenstraat Maastricht NederlandKeuken, toilet en badkamer worden gedeeld met drie andere studenten (dus 4 studenten in totaal).De studentenresidentie heeft ook een wasmachine die, net als de keuken en badkamer, wordt gedeeld met drie huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Wycker_Smedenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Wycker_Smedenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wycker Smedenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wycker Smedenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Wycker Smedenstraat in Maastricht

Prijs – 455.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wycker_Smedenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren