Zacharias_Jansenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Zacharias_Jansenstraat DenHaag NederlandEntree op de begane grond. Binnenkomst in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur; kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, combi-oven en vaatwasser. Zeer ruime tuin aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Vanuit de hal toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Separaat toilet in de hal.

Je vind de Appartement aan de Zacharias_Jansenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Zacharias_Jansenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zacharias Jansenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zacharias Jansenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Zacharias Jansenstraat in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zacharias_Jansenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren