Zadkinerade in Capelle aan den IJssel via Esteon

ZadkineradeTE HUUR: 3-kamer appartement! Gelegen in Schollevaar-Zuid, Capelle aan den IJssel. Het heeft een totale oppervlakte van 72m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.150,- en een borgsom van €1.150,-. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine, lift of begane grond. Het zal gemeubileerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Capelle aan den IJssel nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Capelle aan den IJssel aan de Zadkinerade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Capelle aan den IJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Capelle aan den IJssel

Prijs – 1150.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zadkinerade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren