Zandstraat BergenopZoom Nederland in BergenopZoom via Huurflits

Zandstraat BergenopZoom NederlandBegane grond:De volledige studio is gelegen op de begane grond. Na de voordeur stapt u direct het woon/slaapgedeelte binnen. Deze ruimte is ca. 23 m2.De ruimte is keurig netjes afgewerkt met een nieuwe houten vloer, gestucte wanden/plafond en twee draai/kiepramen.Het keukenblok is voorzien van 2-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en spoelbak met mengkraan. Daarnaast zijn er enkele onder- en bovenkasten aanwezig.Ook de badkamer is compleet aangepakt en voorzien van een douche, zwevend toilet, wastafel inclusief meubel en mechanische ventilatie.

Je vind de Studio aan de Zandstraat BergenopZoom Nederland  te BergenopZoom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad BergenopZoom aan de Zandstraat BergenopZoom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in BergenopZoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Zandstraat in Bergen op Zoom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Zandstraat in Bergen op Zoom – Klik hier

Details van Studio Zandstraat in Bergen op Zoom

Prijs – 730.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zandstraat BergenopZoom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren