Zandstraat Moergestel Nederland in Moergestel via Huurflits

Zandstraat Moergestel NederlandBeschrijvingFraaie houten chaletwoning gelegen op klein recreatiepark Irene Hoeve!De woning beschikt over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken, badkamer, separaat toilet en royale tuin met veranda en berging.

Je vind de Huurwoning aan de Zandstraat Moergestel Nederland  te Moergestel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Moergestel aan de Zandstraat Moergestel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Moergestel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zandstraat in Moergestel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zandstraat in Moergestel – Klik hier

Details van Huis Zandstraat in Moergestel

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zandstraat Moergestel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren