Zandstraat Spaubeek Nederland in Spaubeek via Huurflits

Zandstraat Spaubeek NederlandGelegen in Spaubeek ligt deze fraaie en ruime benedenwoning met energielabel C.Landelijk wonen in Spaubeek. dat kan zeker in deze buurt.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Spaubeek, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Zandstraat Spaubeek Nederland  te Spaubeek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Spaubeek aan de Zandstraat Spaubeek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Spaubeek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zandstraat in Spaubeek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zandstraat in Spaubeek – Klik hier

Details van Appartement Zandstraat in Spaubeek

Prijs – 820.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zandstraat Spaubeek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren