Zandvooter_Alle Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Zandvooter_Alle Haarlem NederlandZorgeloos centraal wonenWonen in appartementencomplex Kinheim is wonen zonder zorgen. In een plezierige,veilige, sociale en groene omgeving waar u naar keuze geniet van de privacy van uw eigenappartement óf van de gezelligheid en het contact met uw medebewoners tijdens een vande vele activiteiten die georganiseerd worden. De binnenstad van Haarlem en Heemstedeliggen op een steenworp afstand.Dit appartement is in 2018 volledig gerenoveerd en vernieuwd. Met een fijne open keuken,die voorzien is van alle moderne gemakken en apparatuur. Een moderne inloop badkamer,met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor een wasmachine. Het aparte toilet is ookvernieuwd en voldoet eveneens aan de eisen van deze tijd.U bereikt uw appartement op de tweede verdieping met een van de drie liften of met detrap. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen. Door de ligging op het westenkunt u hier genieten van de heerlijke middagzon en van de mooie zonsondergang.Ook de ruime slaapkamer met vaste kasten bevindt zich aan deze kant. Zowel de slaapkamerals de woonkamer hebben een toegangsdeur naar het balkon. Via de slaapkamer bereikt ude badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Hetappartement beschikt over een apart toilet dat bereikbaar is vanuit de ruime entreehal vanhet appartement.

Je vind de Appartement aan de Zandvooter_Alle Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Zandvooter_Alle Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zandvooter Alle in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zandvooter Alle in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Zandvooter Alle in Haarlem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zandvooter_Alle Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren